Кошик
1012 відгуків
Відправка замовлень протягом 1-2робочих днівНова Пошта
+380 (73) 985-55-45
+380 (68) 325-35-80

Основний розділ

  • Гіпоглікемічна та гіперглікемічна кома
    Гіпоглікемічна та гіперглікемічна кома
    Цукровий діабет - це хвороба, яка небезпечна своїми ускладненнями. Давайте розберемося, що таке діабетична кома і гіпоглікемічна кома, як їх розпізнати і що робити в таких ситуаціях.
    Гіпоглікемічна та гіперглікемічна кома
  • Норма цукру в крові
    Норма цукру в крові
    Одним із найважливіших показників стану здоров’я людини є рівень цукру в крові. Важливо регулярно відстежувати його, завдяки цьому можна вчасно діагностувати цукровий діабет і підібрати правильну стратегію лікування. Це хвороба, яка суттєво впливає на комфорт життя та в разі ускладнень може призвести до інвалідності та навіть гірших наслідків. Проте вчасна діагностика допомагає запобігти появі 80% випадків діабету 2-го типу.
    Норма цукру в крові
  • Вагітність при цукровому діабеті
    Вагітність при цукровому діабеті
    Ще буквально кілька десятків років тому жінкам, хворим на цукровий діабет, лікарі забороняли народжувати. На щастя, сучасні підходи до медицини та методи лікування зазнали глобальних змін у позитивний бік. Але чи все так райдужно? Тут відповідь неоднозначна.
    Вагітність при цукровому діабеті
  • Симптоми підвищеного інсуліну
    Симптоми підвищеного інсуліну
    Інсулін — гормон, який продукується підшлунковою залозою. Він відіграє важливу роль у процесах метаболізму: регулює вуглеводний і білковий обмін та утилізує глюкозу. Гормон також допомагає знизити відчуття голоду й апетит та сприяє тому, що м’язові клітини отримують необхідні корисні речовини й запасають глюкозу у формі глікогену. Норма коливається в досить широких межах: у дітей — 3–20 мМО/мл, у дорослих — до 25 мМО/мл. Для вагітних і жінок, які досягли 60 років, нормальний показник лежить...
    Симптоми підвищеного інсуліну
  • Харчування при цукровому діабеті
    Харчування при цукровому діабеті
    При цукровому діабеті виникає абсолютний або відносний дефіцит інсуліну — гормона підшлункової залози. Унаслідок цього чутливість клітин до гормона знижується, а в крові підвищується рівень глюкози. Для підтримання здоров’я і нормальної життєдіяльності пацієнти із цукровим діабетом повинні регулярно перевіряти показники цукру в крові, робити фізичні вправи та дотримуватися певних правил у харчуванні.
    Харчування при цукровому діабеті
  • Які фрукти можна при цукровому діабеті
    Фрукти містять велику кількість вітамінів та мікроелементів, вони допомагають підтримати здоров’я: зміцнити імунітет і поліпшити обмінні процеси. Наявність фруктів у раціоні важлива для будь-якої людини, і пацієнти з цукровим діабетом не є винятком.
    Які фрукти можна при цукровому діабеті
  • Максимальний рівень цукру в крові
    Здоров’я людини залежить від багатьох факторів. Один із них — рівень цукру в крові. Занадто низькі чи високі показники призводять до розвитку серйозних захворювань, які можуть перерости у хронічні та залишитися з людиною до кінця життя.
    Максимальний рівень цукру в крові
  • Як вибрати тест смужки для глюкометра
    Як вибрати тест смужки для глюкометра
    Цукровий діабет - ендокринне захворювання, що виникає внаслідок порушення вироблення інсуліну. Для підтримки стану організму пацієнтам із таким діагнозом необхідно не лише стежити за харчуванням та фізичною активністю, а й контролювати рівень цукру в крові.
    Як вибрати тест смужки для глюкометра
  • Діабет хто в зоні ризику
    Діабет хто в зоні ризику
    Цукровий діабет - патологічний стан ендокринної системи, що характеризується порушенням вироблення інсуліну підшлунковою залозою. Захворювання буває двох типів: інсулінозалежним та інсуліннезалежним.
    Діабет хто в зоні ризику
  • Прилад для вимірювання цукру в крові
    Прилад для вимірювання цукру в крові
    При цукровому діабеті в організмі настають зміни, що характеризуються постійним підвищенням рівня глюкози у крові. Це негативно впливає на всі органи та системи органів — погіршується зір, довго гояться рани, розбалансуються вуглеводний, жировий, білковий, водно-сольовий та мінеральний обміни речовин.
    Прилад для вимірювання цукру в крові

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner